Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op onderwijsontwikkeling.zuyd.nl. Door onderwijsontwikkeling.zuyd.nl te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

De content is door het cluster Onderwijskundig Advies en Ontwikkeling van Dienst Onderwijs en Onderzoek van Zuyd Hogeschool met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, onderwijsontwikkeling.zuyd.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Onderwijsontwikkeling.zuyd.nl is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Onderwijsontwikkeling.zuyd.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele inbreuk op auteursrechten van derden door het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

Op foto’s en afbeeldingen die afkomstig zijn uit het publieke domein [CC0 via Pixabay] of rechtenvrije foto’s via 123RF worden zonder bronvermelding geplaatst op onderwijsontwikkeling.zuyd.nl. Alle andere foto’s en afbeeldingen worden met vermelding van bronnen geplaatst.

Indien onderwijsontwikkeling.zuyd.nl zich heeft vergist en je het copyright op een op deze website geplaatste afbeelding, foto, artikel of ander werk bezit, neem dan contact op met onderwijsvraag@zuyd.nl. Ook voor andere vragen kan je contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.