Checklist videoproducties maken voor het onderwijs

10 oktober 2016

checklistvideoDe special interest group Media & Education van SURF heeft een checklist opgesteld over het maken van een video of een kennisclip. De checklist geeft aan de hand van vier productiefases tips en aandachtspunten voor het ontwikkelen en produceren van videomateriaal voor het onderwijs.De tips en aandachtspunten zijn vooral bedoeld voor enthousiaste beginners, maar bieden ook de meer ervaren mensen inspiratie of handvatten voor een constructieve samenwerking.

Deze checklist is gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van SIG Media & Education. Tijdens deze bijeenkomst met het thema ‘leren met video ondersteunen’ werden diverse trainingssessies verzorgd. Pieter Dekkers, instructional media developer, heeft hierover een blog geschreven waarin hij zijn bevindingen van deze dag beschrijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.